Engelse dame neemt tijdens een Ryanair-vlucht de stuurknuppel in de mond

DUBLIN:- Een nietsvermoedende vliegtuigpassagier, Alan White werd deze week plots geconfronteerd met een exhibitionistisch koppel aan boord van een Ryanair-vlucht. Hij en enkele medepassagiers zagen hoe de vrouw seksuele handelingen bij de man verrichtte, ogenschijnlijk zonder enige schaamte.

In een video die de onderzoeksredactie van Luchtvaartnieuws heeft bekeken, en die te expliciet is om hier te plaatsen, is duidelijk te zien hoe de vrouw de stuurknuppel van de man mondeling bedient. Laatstgenoemde drinkt ondertussen rustig van zijn drankje. Ook wordt er volop gezoend.

Het is onbekend op welke vlucht het voorval heeft plaatsgevonden, en ook of het koppel ervoor gestraft is. Het verrichten van seksuele handelingen druist in tegen de huisregels van Ryanair. Bovendien droegen zowel de vrouw als de man hun mondkapje niet op de juiste wijze.

KLIK HIER voor de Mile High Club!

Het is niet de eerste keer dat er een seksend koppel betrapt wordt tijdens een Ryanair-vlucht: zo gebeurde dat in 2017 ook al een keer.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Alan White 
Content: Olleke Bolleke in Europa
Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Eén gedachte over “Engelse dame neemt tijdens een Ryanair-vlucht de stuurknuppel in de mond”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!