Eilandbewoners geschokt door plotse dood van een Nederlander bij het Chao Pho Laem Yai-heiligdom op Koh Samet

KOH SAMET:- Deze morgen werd luitenant -kolonel Kittiphong Wongpia, rechercheur op he  politiebureau Phe in de province Rayong, op de hoogte was gebracht van een sterfgeval van een buitenlandse man. Luitenant -kolonel Wongpia ging met een dienstdoende arts en de Sawang Phon Kuson reddingsdienst nara het eiland om onderzoek te verrichten.

Bij aankomst op de het strand, vlak naast het Chao Pho Laem Yai-heiligdom lag het lichaam van een toen nog onbekende buitenlandse toerist gevonden Het was een man met een baard die levenloos op zijn rug in het zand van het strand lag.

Op het lichaam zijn geen sporen van wonden gevonden als gevolg van een mishandeling. Hij heeft een tatoeage boven zijn linkerborst “obliviscaris”, de naam van een beroemde Australische band en met yantra-karakters.

Na onderzoek van het lichaam werd het ter identificatie naar het Rayong-ziekenhuis gestuurd.

Uit verder onderzoek bleek het om de 38-jarige Nederlander, P. der H. Ooggetuigen wisten naderhand te vermeldden dat de man een bungalow in de buurt bewoonde en met vrienden aan het joggen was. Tijdens het uitrusten bij een strandtent, zakte hij plotseling in zijn stoel in elkaar. Zijn vrienden haastte zich om te kijken wat er aan de hand was en ontdekte dat hij bewusteloos was. 

In allerijl werd de reddingsdienst van het eiland gebeld voor hulp, maar na verloop van tijd stierf hij later.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!