Eigenaar van een  Durian-kraam raakt gewond nadat hij door voormalig werkneemster in Pattaya werd aangevallen

PATTAYA:- Een eigenaar van een doerian-kraampje raakte eergisteren gewond nadat hij met een lang mes was door zijn voormalige werkneemster werd neergestoken.

De politie van Pattaya op vrijdagmiddag (5 mei) op ​​de hoogte gebracht van het incident) bij een doerian-kraam op Thappraya Road. De politie en onze stadsreporter “Snelle Jelle”  arriveerden ter plaatse om de 66-jarige Wichean Yammod aan te treffen. De man had verwondingen opgelopen door snijwonden aan zijn linkerschouder.

Getuigen vertelden tegen Jelle,  dat ze khun Wichean zagen wegrennen van een vrouw die een mes vasthield en hem achterna zat voordat ze snel op haar motor wegreed.

Khun Wichean zei dat de vrouw boos was nadat hij haar had ontslagen wegens slechte prestaties. De vrouw woonde in een hut in de buurt van de kraam en was bekend bij recherche, maar haar naam werd in afwachting van verder onderzoek niet genoemd.

Op het moment van schrijven is de politie van Pattaya nog steeds op zoek naar de vrouw die niet is teruggekeerd naar haar hutje en mogelijk bij familie op de hei verblijft.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!