Een “Mor lam” podium door de sterke wind in Noordoost-Thailand ingestort

BUENG KAN:- Een pas opgetrokken Mor Lam-podium stortte door de harde wind in de provincie Bueng Kan als een kaartenhuis in elkaar, net voordat een concert gisteren begon, waardoor artiesten en publiek alle kanten op vluchtten.  

Er stak een sterke wind op toen Mor Lam-fans gisteravond een gratis concert van Rabiab Watasin Mor Lam Group bijwoonden. Hey enorme podium bij Thai Ban TV Co Ltd. kon dit niet aan.  De organisatoren van het evenement waren de verlichting en het geluid aan het controleren voordat de show begon, toen een plotselinge sterke windvlaag de hele staalconstructie neerhaalde, inclusief het licht- en geluidssysteem, de luidsprekers en een groot LED-scherm.

Geschreeuw barstte los toen fans en artiesten, allemaal gekleed en klaar om het podium op te gaan, alle kanten op moesten vluchtten, zo meldde KhaoSod.  

De hoofdcommissaris van het politiebureau van Phak Khat, Kolonel Siwat Worakuttanon zei dat hij zijn ondergeschikten had meegebracht om het evenement op te ruimen toen de harde wind aanwakkerde.  Hij had de Mor Lam-fans bevolen om te schuilen in een nabijgelegen gebouw.  Het leek erop dat het ging regenen, maar dat viel uiteindelijk mee, zo vertelde hij.

De stroom viel ook uit, waardoor er nog grotere chaos ontstond. Het concert van Mor Lam moest echter worden afgelast vanwege ernstige schade aan het decor en het podium.  De schade wordt geschat op enkele miljoenen baht, zei de ambtenaar.  Gelukkig waren er geen gewonden te melden. 

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!