Een groot winkelhuis waar de brand op de Sampheng-markt in Bangkok begon, blijkt onverzekerd

BANGKOK:- Het Bureau van de Verzekeringscommissie, Het OIC, dringt er bij bedrijven op aan om hun eigendommen tegen brand te verzekeren nadat ze hebben vernomen dat één groot winkelpand op de markt in Sampheng, waar de zondagse brand uitbrak, niet verzekerd was.

Andere gebouwen in de buurt hebben een dekking tot 11 miljoen baht, zo maakte het OIC op haar website bekend.

Het OIC onderzoekt de verzekeringsstatus van zes gebouwen en andere eigendommen die zijn getroffen door de brand, waarbij twee doden en elf anderen gewond zijn geraakt, om ervoor te zorgen dat de getroffen personen worden gecompenseerd in overeenstemming met de wet.

“Het drie verdiepingen tellende gebouw waar de brand uitbrak, is Ratchawong Road 157 en stond op naam van de verkoper van kartonnen dozen en PVC-apparatuur.  De eigenaar meldde dat géén van zijn panden waren verzekerd’, zo verklaarde de directeur van het OIC, Khun Suthipol Taweechaikarn.

De winkeleigenaar Suchart Kittirudeekul hield echter in eerste instantie vol pdat zijn pand verzekerd was tegen brand.

“De eigenaren van aangrenzende gebouwen die zijn getroffen door de brand, evenals een van de twee beschadigde auto’s, hebben een verzekering ter waarde van 500.000 tot 11 miljoen baht”, aldus Khun Suthipol.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!