Een deel van Jomtien Beach Road in Pattaya wordt vanaf begin maart tijdens het bouwproject eenrichtingsverkeer

PATTAYA:- Een groot deel van Jomtien Beach Road zal vanaf begin maart van dit jaar tijdelijk worden omgezet in een eenrichtingsweg om een ​​renovatie mogelijk te maken.

Het eenrichtingsplan werd eergisteren, afgekondigd tijdens een bijeenkomst van de autoriteiten van de stad Pattaya.

Onder voorzitterschap van loco-burgemeester Khun Kritsana Bunsawat besloten de autoriteiten om Jomtien Beach Road eenrichtingsverkeer te geven van het politiebureau Dong Tan naar het Chaiyaphruek Service Center op Jomtien Beach.

Het doel van de transformatie is om de installatie van ondergrondse leidingen, de verplaatsing van constructies en nutsvoorzieningen en de aanleg van een nieuw afvoersysteem te vergemakkelijken.

Het bouwproject begint begin maart 2024 en is verdeeld in vier fasen, variërend van de SCB-bank tot het politiebureau Dong Tan-kantoor en het Chaiyaphruek Service Center, evenals het gebied rond Wat Mai Hat Krathing Thong, Jomtien Sai 2 Road en de boothelling nabij D Varee Jomtien Beach Hotel.

De autoriteiten zullen het publiek regelmatig over deze wijziging informeren. Tijdens het project zullen grote bewegwijzering en verlichting worden aangebracht om mensen te informeren over de verkeerswijzigingen.

Een specifiek tijdsbestek voor hoe lang het bouwproject zou duren werd niet door de autoriteiten gegeven, maar zal naar verwachting maanden duren, hoewel het waarschijnlijk vóór het hoogseizoen van dit jaar in november klaar zal zijn.

Olleke Bolleke in Pattaya

2 gedachten aan “Een deel van Jomtien Beach Road in Pattaya wordt vanaf begin maart tijdens het bouwproject eenrichtingsverkeer”

 1. Gaat er dus weer gezellig uit zien..ze zijn nog bezig op de 2de beach road.
  Wat nog niet eens klaar is!!?

  Nu dit weer open gooien.
  Reken maar dat het niet klaar is voor november 2024!!!

  Ook leuk voor de strandhouders..
  Ze moeten al op woensdag dicht😡😡😡
  Komt straks helemaal geen klant meer op het strand…

  Gouw er de moet maar in!!!🙏🙏🙏🙏

 2. Niemand gaat nu al naar het strand omdat je je auto niet kwijt kan!! Zal mij benieuwen of daar verbetering in komt, zal niet want er is geen ruimte!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!