Duitse expat sprint in de Isaan halfnaakt door het dorp met zijn kwade Thaise vrouw op de hielen 

BURIRAM:-  Wat begon als een rustige ochtend in het rustige dorpje Ban Mamang in de noordoostelijke provincie Buriram werd al snel het gesprek van de dag toen de 67-jarige Duitse expat Frank B. in niets meer dan zijn onderbroek door het dorp sprintte.

Op de hielen: zijn 34-jarige Thaise vrouw Noi, gewapend met een deegroller en vuur in haar ogen. Enkele dorpelingen die ’s ochtends hun boodschappen deden, waren getuige van het bizarre schouwspel.

“Ik dacht eerst dat het een soort spelletje was,” zo zie khun Somchai, de plaatselijke melkboer, “maar toen ik de deegroller zag, wist ik dat het serieus was!”

De echtelijke trammelant was het resultaat van een misverstand, zo bleek later. Khun Noi raakte ervan overtuigd dat haar Duitse echtgenoot haar bedroog nadat ze een vreemde haar op zijn shirt had gevonden.

Ze wist niet dat dit haar afkomstig was van het nieuwe zachte kussen dat Frank B. onlangs voor haar had gekocht.

De achtervolging bereikte een hoogtepunt voor het huis van de dorpsmeester, die juist op dat moment van zijn bakkie troost. Hij realiseerde zich de ernst van de situatie in. snelde naar hem toe en slaagde erin Noi te kalmeren. Hij legde het misverstand uit en verzekerde haar dat haar Duitse echtgenoot trouw was.

Om de gemoederen te kalmeren en wellicht ook de herinnering aan Frank B. in zijn onderbroek te onderdrukken, kondigde de dorpsmeester spontaan een feest voor het hele dorp uit naam van Frank aan.

Hij voorzag de bewoners van lekker eten en bier, veeeel bier, al snel was de stemming in het dorp weer vredig en vrolijk.

Frank, nu in een frisse broek en nog steeds een beetje buiten adem, zei: “Dat was zeker de snelste sprint van mijn leven!”

Olleke Bolleke in de Isaan
Bron: Sanook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!