Dronken Russische toerist valt per pardoes uit zijn appartement in Pattaya en loopt verwondingen op

PATTAYA:- Een Russische toerist, door de politie van Pattaya omschreven als zeer dronken, viel uit zijn appartement en liep niet-levensbedreigende verwondingen op.

Het incident werd bij de wachtcommandant van politie Pattaya gemeld. De politie coördineerde met reddingswerkers van Sawang Boriboon voordat ze zich naar de plaats van het ongeval bij het niet nader genoemde appartement in Soi Chaloem Phrakiat 6 haastte.

Daar ontdekten de politie een strontzatte Russische man, geïdentificeerd als de 37-jarige Igor Nechitailo, op de baldakijn van de tweede verdieping. Er werd gemeld dat de toerist per ongeluk uit zijn kamer op de derde verdieping was gevallen. Gelukkig verhinderde de baldakijn dat hij verder viel, waardoor hij mogelijk voor ernstiger verwondingen werd behoed.

Volgens reddingswerkers liep Igor slechts matige verwondingen op door het ongeval. De politie van Pattaya verklaarde echter dat hij zwaar dronken was en dat er een walm van alcohol uit zijn mond kwam. Reddingswerkers moesten een ladderwagen gebruiken om hem naar beneden te brengen voordat ze hem naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerden.

Een 45-jarige getuige genaamd Phakakrong verklaarde dat ze een hard geluid hoorde van iets dat op het baldakijn plofte. Ze waarschuwde onmiddellijk de politie toen ze besefte dat het een persoon was.

Igor ligt in een plaatselijk ziekenhuis te herstellen en zal waarschijnlijk voorlopig zijn borrel laten staan.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!