Dronken Russische man in Pattaya door cafébazin buiten westen geslagen

PATTAYA:-  De politie en hulpdiensten werden vanmorgen rond 02.30 uur  op de hoogte gebracht dat er bij een café ruzie in deze kustplaats een gevecht had plaatsgevonden waarbij een Russische man voor de bar bewusteloos op straat lag.

De Rus was aangevallen door een bareigenaresse nadat hij haar had geslagen en weigerde een rekening van 60 baht te betalen. De pittige vrouw zei dat ze handelde uit zelfverdediging toen de man dronken was, weigerde de rekening te betalen en haar eerst een mep had verkocht

De politie haastte zich naar de plaats delict en trof de man bewusteloos op straat voor de bar aan, zijn gezicht was zwaar gewond en bloedde.

De reddingsmedewerkers verleenden hem eerste hulp totdat hij weer bij kennis was, hij weigerde om naar een ziekenhuis gebracht te worden en rustte uit voor de bar.

De eigenaresse van de bar, de 53-jarige Jane, gaf toe de Rus te hebben aangevallen, ze vertelde dat de Rus dronken haar bar binnen gekomen was. Hij bestelde een biertje die 60 baht kostte, maar weigerde te betalen.

Khun Jane voegde eraan toe dat de man er een puinhoop van maakte in de bar en haar ook een klap gaf….en ja……dat had hij beter niet moeten doen.

Een van de barmedewerkers bevestigde dat de Rus erg dronken was en probeerde te flirten met de meisjes aan de bar, maar iedereen negeerde hem.

De politie nodigde Jane en de Rus uit op het politiebureau voor verder verhoor, om de onderste steen boven te krijgen.

Olleke  Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!