Dronken man gered na het beklimmen van antennemast in Pattaya, hij was boos op zijn vrouw omdat ze hem niet naar de markt wilde brengen

PATTAYA:- In het afgelopen weekend werd een Thaise man is gered nadat hij een hoge antennemast in Pattaya beklommen had. De reddingsdienst met de plaatselijke pers in hun kielzog arriveerden in Soi Thung Klom Tanman 25 in Nongprue en vonden de 53-jarige man, wiens naam werd ingehouden in de antennemast op ongeveer 17 meter boven de grond.

De reddingswerkers en omwonenden probeerden de man via een luidspreker te bewegen naar beneden te komen, maar dat mislukte. 

De man, was naar zeggen, was stomdronken en had de beslissing genomen om de antennemast te beklimmen na flink hebben zitten buizen na een ruzie met zijn vrouw over een bezoek aan een lokale markt.

Er zat voor de reddingswerkers niets anders op dan zelf maar in de mast te klimmen en gebruikten een touw om hem vast te binden voordat ze hem met succes naar beneden brachten.  

Volgens de autoriteiten van Pattaya werd hij naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor een routinematige evaluatie van de geestelijke gezondheid.

De man vertelde tegen de reddingswerkers dat hij chef-kok in een Thais restaurant was. Hij had eerder op de avond naar een lokale markt willen gaan om eten voor bedrijf te kopen, maar zijn vrouw weigerde hem te brengen, hij verklaarde dat hij te dronken was om te rijden, wat hem van streek maakte, en als gevolg daarvan werd hij  besloot in de mast te klimmen om ‘zijn vrouw een lesje te leren’.

Bij het bereiken van het midden van de antenne ontdekte de man echter dat hij te zwak en teveel in de lorum wasMom naar beneden te klimmen en moest worden gered.  Hij beweert dat hij niet van plan was zichzelf iets aan te doen en alleen een verklaring aan zijn vrouw wilde afleggen.  Het was echter niet duidelijk wat die verklaring precies was.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!