Dronkeman’s gelal in Pattaya maakt buurman horendol en valt de dronkaard aan, zijn hond hielp zijn baasje te verdedigen

PATTAYA:- De vrijwillige hulpdienst werd gisteren aan het  begin van de avond op ​​de hoogte gebracht van één incident, dicht in de buurt bij van het politiebureau in Rong Poa. Zij en “Snelle Jelle” onze razende reporter (die ook niet vies is van één stevige borrel) arriveerden ter plaatse en troffen de 40-jarige khun Sompong Thongparp aan, zittend op een zijspan van een motor. Zijn gezicht zat onder het bloed en een reu zat kalm naast Sompong om hem te beschermen.

De benevelde man vertelde dat hij was aangereden door een buurman nadat hij luidruchtig zijn dronkenman’s gelal liet horen.

Khun Sompong vertelde tegen Jelle : “Ik was alleen met mijn hond thuis en raakte aan de drank. Mijn buurman was geïrriteerd dat ik terwijl ik Lao Khao dronk, mijn vocabulaire zangkunsten ten gehore bracht. Eerst waren wij aan het bakkeleien, maar al snel viel hij mij aan.

Ik wil niet dat er juridische stappen tegen mijn buurman worden ondernomen, maar ik wil wel dat de politie hem vertelt dat hij me niet nog een keer mag aanvallen.”

De naam van de buurman werd niet vrijgegeven door de politie, deze verklaarde op hun beurt dat ze het verzoek van het slachtoffer zouden honoreren om niet door te gaan met juridische aanklachten.

Sompong voegde eraan toe dat zijn hond hielp om loyaal bij hem te blijven tijdens zijn verwondingen en hielp de buurman weg te jagen.

Sompong werd naar een plaatselijke medische instelling gebracht voor verdere verzorging van zijn hoofdwonden, met zijn trouwe hond aan zijn zijde.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “Dronkeman’s gelal in Pattaya maakt buurman horendol en valt de dronkaard aan, zijn hond hielp zijn baasje te verdedigen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!