Drie politieagenten overgeplaatst wegens vermeende betrokkenheid bij illegaal hotelgokken

PHUKET:-Drie politieagenten in Phuket die verdacht worden van betrokkenheid bij een hotelkamer, welke tot een gokhal omgebouwd zijn overgeplaatst, zo liet de provinciale politiecommandant van de regio 8 weten.

Op 17 juli j.l. werden 28 mensen gearresteerd toen de afdeling misdaadbestrijding een inval deed in het Nchantra Pool Suite Residences-hotel in Phuket nadat ze een tip hadden gekregen dat een hotelkamer als gok-locatie werd gebruikt.

De provincialen commandant van de  politieregio 8, luitenant-generaal Kitrat Punpetch heeft een commissie ingesteld om de zaak te onderzoeken.

“De commissie vond bewijs dat drie politieagenten, een politiecommissaris, een hoofdinspecteur van de politie van Phuket, en een onderinspecteur van politie van Chalong, betrokken waren bij het ombouwen van de hotelkamer tot een gokhal”, zei Kitrat.

 Hij voegde eraan toe dat de plv. commissaris en plv. commandant van de provinciale politieregio 8, generaal-majoor Saksira Phuak-am en kolonel Prawit Sutthiruengarun van de provincie, respectievelijk zullen optreden als commandant en hoofdinspecteur van de provinciale politie van Phuket, totdat nieuwe benoemingen zijn gedaan.

 Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 

Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!