Door politie gezochte Thaise vrouw in Pattaya aangehouden voor het drogeren van een buitenlandse man en het stelen van zijn geld en Rolex horloge

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft een Thaise vrouw gearresteerd nadat ze vorige maand tijdens een date in Bangkok een buitenlander had gedrogeerd en beroofd.

Van het slachtoffer werden een duur Rolex-horloge en een gouden ketting ter waarde van ruim een ​​half miljoen baht gestolen.

De arrestatie kwam nadat een onbekende buitenlandse toerist op 20 juni een klacht had ingediend bij het politiebureau van Huai Khwang in Bangkok. De toerist zei dat hij gedrogeerd en beroofd was door een Thaise vrouw die hij via sociale media ontmoette.

Van hem werden onder meer een gouden ketting ter waarde van 430.000 baht, een gouden armband ter waarde van 150.000 baht, een luxe Rollex-horloge, verschillende merkkleding en 800 dollar gestolen.

Op 19 juni rond 22.30 uur bezocht de vrouw hem in zijn hotelkamer in de wijk Thiam Ruam Mit in de wijk Huai Khwang, Bangkok. Terwijl ze in de kamer aan het “kletsen” en eten waren, ging de toerist de badkamer binnen.

Toen hij naar buiten kwam, voelde hij zich plotseling duizelig, alsof hij gedrogeerd was, hij verloor het bewustzijn en werd later wakker en ontdekte dat zijn eigendommen waren gestolen en dat de vrouw vermist was.

Vervolgens heeft hij aangifte gedaan bij het politiebureau van Huai Khwang. Een politieonderzoek leidde uiteindelijk tot de identificatie van de verdachte, die werd geïdentificeerd als Khun Kittiyakorn, 33 jaar oud.

De politie volgde haar naar een appartementencomplex aan Soi Phratamnak 1 in Pattaya en arresteerde haar op 5 juli terwijl ze nog in haar pyjama zat.

Er werd ook ontdekt dat Kittiyakorn eerder was veroordeeld wegens diefstal en werd gezocht op grond van twee arrestatiebevelen van het provinciale gerechtshof van Pattaya en het strafhof van Min Buri.

Bij haar arrestatie werd bij  Kittiyakorn het dure Rolex-horloge gevonden, een van de voorwerpen die van het slachtoffer waren gestolen.

Ze werd in hechtenis genomen en beschuldigd van nachtelijke diefstal. Ze wilde echter geen verklaring tegenover de Thaise media afleggen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!