Dolende Amerikaanse vrouw in Pattaya weer terecht nadat de na een wandeling in Pattaya vermist werd.

PATTAYA:- Een oudere Amerikaanse vrouw die vlak voor het weekend verdwaald raakte is door de politie van Pattaya teruggevonden.

Het slachtoffer, mevrouw Shirley (achternaam niet vermeld), halverwege de 70,  werd door haar familieleden als vermist opgegeven Volgens berichten verdween ze uit haar woning in het Pattaya Park Hill Village op the Map Song – Nong Yai Rd in het Nongprue-subdistrict van Banglamung, Chonburi.

De toeristenpolitie van Pattaya voerde vervolgens een zoektocht uit en vond een oudere Amerikaanse vrouw die het politiebureau van Banglamung was binnengelopen om hulp te vragen.

De vrouw verklaarde naar verluidt dat ze verdwaald was nadat ze haar huis had verlaten voor een wandeling en leek enigszins verward.

Bovendien kwam de identiteit van de vrouw overeen met die van de vermiste vrouw naar wie de toeristenpolitie van Pattaya naar op zoek was, dus brachten ze haar zonder verwondingen naar huis, hoewel ze uitgeput was van haar beproeving.

Zoals te zien is op de foto, omhelsde de vermiste vrouw de politie die haar hielp bij de hereniging met haar familieleden. Het was onduidelijk waar ze ’s nachts had rondgedwaald of dat de vrouw geheugenverlies had. Haar familie bedankte de politie voor hun werk om de vermiste vrouw naar huis te brengen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!