Dieven plunderen het Baht-bus kantoor in het tambon Naklua van Pattaya en gaan er met  telefoons en documenten vandoor

PATTAYA: – Dieven hebben afgelopen weekend ingebroken in het kantoor van de Pattaya Transport Cooperative (Baht-Bus) in Naklua, waarbij ze het pand hebben geplunderd, aanzienlijke schade hebben aangericht en waardevolle spullen hebben gestolen.

Onder de gestolen goederen bevonden zich onder meer vier mobiele telefoons van coöperatieleden, diverse bankrekeningboekjes en belangrijke kantoordocumenten. Bovendien hebben de inbrekers de koelkast op kantoor leeggemaakt met eten en drinken voordat ze er vandoor gingen.

De politie verzamelde zoveel mogelijk bewijsmateriaal en onthulde de omvang van de inbraak, waarbij verspreide documenten en depotboeken van leden over de kantoorvloer verspreid lagen. De stalen kluis, aan gruizels geslagen door de dieven, was met geweld geopend.

Khun Rewat Chiangchin, voorzitter van de Pattaya Transport Cooperative, uitte zijn ongenoegen over het incident. Medewerkers die maandagochtend op hun werk arriveerden, ontdekten de ravage van de inbraak, wat aanleiding gaf tot de tijdelijke sluiting van het kantoor. De gestolen mobiele telefoons die doorgaans door baht-buschauffeurs in hun voertuigen worden aangetroffen, worden op kantoor bewaard totdat de rechtmatige eigenaren ze hebben teruggevorderd.

Er waren geen tekenen van braak bij de voordeur, wat erop wijst dat de daders het kantoor binnenkwamen via de minder zichtbare tussenverdieping.

Luitenant Apinan Srithongrungrit rechercheur bij het politiebureau aan de Beach Road verzekerde het publiek van voortdurende inspanningen om de daders te arresteren. De politie verzamelt vingerafdrukken en bekijkt camerabeelden ter plaatse om het onderzoek te vergemakkelijken.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!