Diep bedroefde Thaise man ontdekt de ware aard van zijn vriendin als gouddievegge 

BANGKOK:- Een Thaise man raakte diep bedroefd toen hij ontdekte dat zijn vriendin met wie hij 6 jaar een relatie had, zijn gouden sieraden en goudstaven ter waarde van meer dan 2 miljoen baht had gestolen.

De Thaise man, de 33-jarige Khun Anupong, liet op het politiebureau van Prachachuen een proces-verbaal opmaken nadat de vrouw haar ware aard had onthuld, beiden waren pas drie maanden in zijn huis in Bangkok gaan samenwonen.

Anupong onthulde dat hij wat geld nodig had en besloot zijn gouden accessoires ter waarde van ongeveer 1,1 miljoen baht te verpanden. Hij bracht het goud op 2 mei naar het pandjeshuis en ontdekte dat alle stukken vals waren.

Anupong deelde het schokkende nieuws met zijn familie en begon te zoeken naar tekenen van verdacht gedrag, maar kon niemand identificeren. Hij verdacht zijn vriendin, maar ze was altijd netjes en hardwerkend, geliefd en vertrouwd door zijn familie.

Anupong aarzelde om dergelijke gedachten te uiten,maar merkte dat de acties van zijn vriendin steeds twijfelachtiger werden. Op 25 mei bracht ze hem op de hoogte van een goudwinkel die van plan was 1,2 miljoen baht naar zijn rekening over te maken, en verzocht hem vervolgens het bedrag over te maken naar de bankrekening van haar zus.

De vrouw beweerde dat haar zus van haar man was gescheiden en al haar waardevolle spullen aan een goudwinkel had verkocht, waarbij ze de winkel vroeg het geld naar Anupongs rekening over te maken in plaats van naar de hare om het voor haar ex-man te verbergen. Khun Anupong, die onlangs zijn goud had verloren, was achterdochtig, maar volgde aanvankelijk haar instructies op.

Zijn vermoedens bleven bestaan, dus besloot hij zijn vriendin te confronteren, maar zij bleef volhouden dat ze onschuldig was. Anupong diende een klacht in bij de politie, ook al kon hij de dief nog steeds niet identificeren.

Wanhopig op zoek naar geld ging Anupong naar een goudwinkel aan Yaowarat Road, waar hij goudstaven ter waarde van 1,2 miljoen baht bewaarde, met het plan ze te verkopen. De winkel vertelde hem dat zijn vriendin zijn identiteitsbewijs en documenten had gebruikt om al het goud op 25 mei te verkopen.

Anupong controleerde vervolgens in het geheim de mobiele telefoon van zijn vriendin en zag haar praten met verschillende online winkels die nepgouden accessoires verkochten.

Ervan overtuigd dat zijn vriendin de dief was, verstrekte Anupong meer details aan de politie, waardoor zijn vriendin zijn huis ontvluchtte. De vriendin werd opgeroepen voor ondervraging en zij bleef volhouden dat zij onschuldig was. Het bewijsmateriaal van de politie bevestigde echter haar criminele actie.

Anupong drong er bij zijn ex-vriendin op aan om te bekennen en te onthullen waar ze de gouden accessoires verkocht. Hij uitte zijn wens om een ​​100 jaar oude gouden riem van zijn voorouders terug te kopen, omdat deze een sentimentele waarde had voor zijn familie.

Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: คมชัดลึก

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!