Dertig vermeende gokkers bij een inval in een illegale gokhal in Pattaya gearresteerd

PATTAYA:- De politie van Chonburi heeft gisteren dertig vermeende gokkers gearresteerd in wat zij beschreven als een illegale gokhal in een resort in Banglamung.

De provinciale politie van Chonburi deed eergisteren (14 oktober) een inval in een vermeende gokhal in een luxe resort in het subdistrict Takean Tia.  

Volgens rapporten van degenen ter plaatse,duurde het meer dan vijf uur om een ​​onderzoek in te stellen en de verantwoordelijken te arresteren.

De dertig vermeende gokkers werden naar het politiebureau van Banglamung gebracht voor meerdere aanklachten in verband met het incident, waaronder schendingen van het nooddecreet dat grote bijeenkomsten verbiedt die het Covid-19-coronavirus mogelijk zouden kunnen verspreiden.  

De politie van Chonburi en Banglamung verklaarde aan de bijbehorende Thaise pers dat ze meerdere items in beslag hadden genomen die werden gebruikt voor gokken, gokkaarten en contant geld, hoewel ze het exacte bedrag aan contant geld dat in beslag werd genomen niet aan de media hebben gemeld.

De namen van de gearresteerden werden niet onmiddellijk vrijgegeven en de provinciale politie van Chonburi verklaarde dat er een onderzoek gaande was naar de gokinrichting, wat strikt illegaal is.  

Zoals bekend heeft Thailand enkele van de strengste anti-gokwetten ter wereld, volgens de Thaise regering zou het gokken een grote impact hebben gehad op de verspreiding van Covid-19 in de oostelijke provincies.

Bij het ter perse gaan, zouden de dertig gearresteerden voor een rechter verschijnen wegens verschillende aanklachten in verband met illegaal gokken en schendingen van Covid-19-gerelateerde bevelen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!