De voortgang van het nieuwe voetbalstadion van Pattaya verloopt voorspoediger dan verwacht

PATTAYA:- In een recent rapport over de voortgang van de bouw van het nieuwe voetbalstadion in Oost-Pattaya zei burgemeester Poramet Ngamphichet van Pattaya dat het project momenteel sneller vordert dan oorspronkelijk gepland staat.

Het stadion, dat deel uitmaakt van de derde fase van de bouw van het sportcomplex in het oosten van de stad, heeft in april 2024 in totaal 8,01 procent van de bouwwerkzaamheden voltooid, wat 2,91 procent eerder is dan gepland. Dit komt overeen met een tijdsbesparing van bijna 24 dagen ten opzichte van de oorspronkelijke planning.

Het grote project, dat 820 dagen zal duren, ligt na 208 dagen al ruim voor op schema. Er zijn nog 612 dagen tot de voltooiing. Burgemeester Poramet beloofde het publiek voortdurend op de hoogte te houden van de voortgang om ervoor te zorgen dat het project met succes wordt voltooid en aan de gemeenschap wordt opgeleverd.

Volgens het bouwcontract zou het stadion oorspronkelijk in 2017 worden geopend, maar verschillende uitdagingen, waaronder het rotsachtige terrein en arbeidsproblemen als gevolg van de Covid-19-pandemie, hadden tot gevolg dat de eindrealisatie jaren werd uitgesteld.

Pattaya kijkt uit naar de voltooiing van het stadion, omdat verwacht wordt dat het de lokale infrastructuur zal verbeteren en zal dienen als een belangrijke locatie voor regionale sportevenementen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: สายตรงนายกเมืองพัทยา

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!