De update van zoals Pattaya als Jomtien Beach Road zullen ervoor zorgen dat de stad een geliefde bestemming zal worden 

PATTAYA:– De gemeente Pattaya heeft een belangrijke stap gezet in haar streven de stad te verfraaien, o.a. met de recente aanplant van kokospalmen. Dit alomvattende initiatief omvat verschillende verbeteringen, zoals nieuwe trottoirs, meer parkeerplaatsen, voet- en lichaamswasstations en betere parkeerregels, allemaal gericht op het mooier en ordelijker maken van Pattaya.

Om het project verder te verbeteren, hebben bewoners voorgesteld verticale parkeerstructuren te realiseren en voertuigen op schone energie te gebruiken om bezoekers naar het strand te brengen. Dit zou meer gemak bieden en bijdragen aan het behoud van het milieu, in lijn met de mondiale duurzaamheidstrends.

Gezien het tropische klimaat in Thailand wordt verwacht dat de nieuw geplante bomen voldoende schaduw zullen bieden, waardoor bezoekers aan de hitte kunnen ontsnappen. Hoewel deze inspanningen lovenswaardig zijn, heerst er een nostalgisch verlangen naar de schaduw van de Indiase amandelbomen (Terminalia catappa), die een koelere omgeving boden. Deze bomen zijn al lang favoriet vanwege hun uitgebreide bladerdak en verkoelende werking, een kenmerk dat veel oude bezoekers diep missen.

Jomtien Beach, een nabijgelegen tegenhanger, heeft opmerkelijke verbeteringen ondergaan en is breder, schoner en aantrekkelijker geworden. Een bezoeker uitte zijn dankbaarheid voor het herstel van de schoonheid van het strand en merkte aanzienlijke verbeteringen op sinds hun laatste bezoek, dat werd ontsierd door zwerfvuil. Ze prezen de recente veranderingen en uitten hun enthousiasme om het onlangs gerestaureerde landschap opnieuw te bezoeken en vast te leggen.

De voortdurende verbeteringen beloven niet alleen de bezoekerservaring te verbeteren, maar onderstrepen ook de toewijding van Pattaya aan duurzaam en verantwoord toerisme.

Olleke Bolleke in Pattaya

Bron: พัทยาเมล

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!