De Thaise vliegtickets zullen volgend jaar gaan dalen 

BANGKOK:- De burgerluchtvaartautoriteit van Thailand afgekort het CAAT, heeft aangekondigd dat de vliegtarieven volgend jaar zullen dalen. Met de toestroom van gelicentieerde luchtvaartmaatschappijen en een squadron nieuwe vliegtuigen in het verschiet, staat het luchtruim op het punt een stuk betaalbaarder te worden.

Zoals de CAAT vandaag, 27 december, heeft aangekondigd, hebben acht luchtvaartmaatschappijen vergunningen gekregen om vluchten uit te voeren van niemand minder dan minister van Transport Suriya Juangroongruangkit. In 2024 zullen er in totaal 60 vliegtuigen vliegen.

Onder de geselecteerde vliegers bevinden zich vijf binnenlandse vliegers, waaronder de intrigerend omgedoopte Ezy Airlines (voorheen Landarch Airlines), Pattaya Airways, de ultra-gelikte P80 Air, de trendy Real Cool Airlines en de watervliegtuigliefhebbers Siam Seaplane. Met maar liefst een investering van 3,85 miljard baht wachten deze luchtvaartmaatschappijen reikhalzend uit naar hun Air Operator Certificates om hun vliegfestiviteiten te beginnen.

De CAAT heeft ons er echter wijselijk aan herinnerd dat luchtvaartmaatschappijen, net als elk slim bedrijf, winst moeten maken. Zelfs als sommige vluchten nog maar net op de rand van winstgevendheid dansen, is dat geen reden tot bezorgdheid, aangezien ze ons verzekeren dat de ticketprijzen binnen de door de autoriteit vastgestelde limieten zullen blijven, meldt de Bangkok Post.

De Thai Aviation Authority verzekert dat alle luchtvaartmaatschappijen zich zullen blijven houden aan de heilige vliegtickets om ervoor te zorgen dat uw vakantiebudget niet ongepland blijft.

De CAAT biedt een handige reistip: boek uw tickets eerder dan later. Volgens de autoriteit garanderen early bird-boekingen een goedkope vlucht, wat betekent dat je meer krijgt voor je baht.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!