De renovatie van Soi 15 Buakhao in Pattaya is eindelijk achter de rug

PATTAYA:- Het is de afgelopen twee jaar een bron van ergernis geweest voor toeristen, bewoners en zeker voor de ondernemers, maar ambtenaren van de stad Pattaya zeggen dat de bouwwerkzaamheden aan Soi 15 Buakhao eindelijk klaar zijn.

Uw nieuwsbeer heeft het lang uitgestelde en met problemen gevulde project in het verleden enkele keren ter sprake gebracht, zoals onlangs hier toen ambtenaren van de stad Pattaya beloofden de weg eind september af te ronden.

En warempel, het is nog gelukt ook!
Nog maar een paar weken geleden kende het project meer problemen, waaronder een python die een elektrische draadbrand veroorzaakt, zoals ik op het blog van Olleke Bolleke geschreven heb.

Maar uiteindelijk is de weg normaal open en zijn er volgens stadsfunctionarissen nieuwe afvoersystemen die overstromingen op Soi Buakhao 15 en het nabijgelegen gebied moeten voorkomen. Voor omwonenden en bedrijven had het waarschijnlijk niet eerder kunnen gebeuren.

De werkzaamheden aan de Second Road en de Beach Road zouden binnenkort moeten worden uitgevoerd, voegden ambtenaren van Pattaya onlangs toe.

Wordt vervolgd!

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!