De premier van Thailand geeft opdracht tot onmiddellijke renovatie van de Bali Hai-pier en het eiland Koh Larn

PATTAYA: – De richtlijn van premier Srettha Thavisin voor een alomvattende landschapsrenovatie bij de Bali Hai Pier en het eiland Koh Larn luidt een cruciaal moment in voor de toeristische infrastructuur van Pattaya.

Dit ambitieuze initiatief heeft tot doel de omgeving rond de pier te verbeteren, elektriciteits- en communicatiekabels te reorganiseren en de algehele netheid te verbeteren, en onderstreept de inzet om bezoekerservaringen te verbeteren en lokale voorzieningen te verbeteren.

De loco-burgemeester Manot Nongyai, vergezeld van loco-burgemeester Kritsana Boonsawat onderzocht met enkele stadsfunctionarissen, de omgeving van de Bali Hai Pier. Deze stap was cruciaal om te voldoen aan de richtlijnen van de premier na zijn recente bezoek aan Pattaya en Koh Larn Island. De premier benadrukte de uiterst dringende behoefte aan een ongerept en goed georganiseerd piergebied om toeristen effectief te kunnen ontvangen.

Specifieke opdrachten waren onder meer het opruimen van puin, het organiseren van de infrastructuur en het zorgen voor netheid om de algehele aantrekkingskracht en functionaliteit van de pier te verbeteren. 

Stadswerkers zullen verouderde kabels identificeren en verwijderen, terwijl ze de gebruikte kabels in daarvoor bestemde kanalen organiseren, met als doel zowel de esthetische charme als de operationele efficiëntie van de pier te vergroten.

Gisteren is de stadsreiniging van Pattaya begonnen om het gebied van Bali Hai Pier te reorganiseren. Manot zei: “Dit initiatief is niet alleen bedoeld om onmiddellijke verbeteringen door te voeren, maar probeert ook een model van duurzaam stadsbeheer op te zetten. 

Pattaya moet de voortgang rechtstreeks rapporteren aan het kabinet van de premier om transparantie en verantwoordelijkheid te tonen bij het bereiken van deze transformatieve doelen.”

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!