De overgeplaatste politiechef van Pattaya zit weer op zijn vertrouwde stoel op het politiebureau van Pattaya

PATTAYA:- De overgeplaatste hoofdcommissaris van Politie Pattaya, kolonel  Kunlachart Kunlachai is weer teruggeplaatst als hoofdcommissaris van politie Pattaya nadat hij tijdelijk was gedegradeerd tot een inactieve functie, na de vermeende gedwongen prostitutie van een Kirgizische vrouw die aangifte deed bij de politie en later stierf door zelfmoord.

Kolonel Kunlachart Kunlachai is gisteren onmiddellijk naar het politiebureau van Pattaya teruggekeerd na het bevel van generaal Attasit Kitchahan, opperbevelhebber van de provincie Chonburi.

Kolonel Kunlachart was van 18 tot 30 september overgeplaatst naar een inactieve functie na een tragisch incident met een Kirgizische vrouw die naar verluidt haar dood instortte nadat ze door een Chinese gangster tot prostitutie was gedwongen.

Tot dusver is slechts één Chinese vrouwelijke verdachte gearresteerd, terwijl twee op het moment van de pers nog op vrije voeten zijn.

Khun Kunlachart was naar verluidt onderzocht tijdens de schorsingsperiode en werd uiteindelijk door zijn superieuren niet direct verantwoordelijk bevonden voor het vermeende mensenhandelincident of de reactie van de politie en keerde terug naar zijn taken als politiechef van Pattaya.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!