De nieuwe enorme drainage-tunnel in Bangkok gaat komende week open voor rondleidingen 

BANGKOK:- De BMA zal van 20 tot 23 juni de allereerste publieke tour naar een afwateringstunnel tijdens het jaarlijkse “BKK EXPO”-evenement gaan organiseren. Het Metropolitaan bestuur van Bangkok, afgekort het BMA, organiseert van 20 tot en met 23 juni enkele rondleidingen door één van haar gigantische afvoertunnels in het Wat Chong Lom Canal Drainage Centre in het district Yannawa.

Het programma maakt deel uit van het jaarlijkse “BKK EXPO”-evenement, dat op die data wordt gehouden in het Benjakitti Park in het district Khlong Toei.

Tijdens de beurs kan het publiek via tentoonstellingen meer te weten komen over de campagnes en het beleid van de BMA, en de laatste updates krijgen over projecten die de afgelopen twee jaar onder het huidige bestuur zijn uitgevoerd.

De gouverneur van Bangkok, Khun Chadchart Sittipunt, zal aanwezig zijn tijdens een vraag- en antwoordsessie, die zich zal richten op slimme stadsinitiatieven en verkeer en openbaar parkbeheer.

Een van de hoogtepunten van de beurs is de gratis rondleiding door de gigantische afwateringstunnel om meer te weten te komen over zijn belangrijke missie bij het voorkomen van overstromingen in het grootstedelijk gebied. 

Bezoekers kunnen het levensgrote tunnelmodel van dichtbij bekijken en in realtime zien hoe de daadwerkelijke apparatuur werkt.

De tour zal beschikbaar zijn voor twee rondes per dag, van 9.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur. Er rijdt een gratis pendelbus vanaf Benjakitti Park.

Om u aan te melden voor de rondleiding scant u de QR-code of gaat u naar: https://bit.ly/45gNrqp

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!