De nieuwe campagne van de toeristenpolitie heeft tot doel Thailand veiliger te maken voor reizigers

BANGKOK:- De campagne “New Year New Normal 2022” van het toeristenpolitiebureau dat deze week werd gelanceerd, zal meer nationale veiligheidscontroles met officieren opzetten om assistentie te verlenen en veiliger reizen door Thailand te bevorderen.

De toeristen zullen ook worden aangespoord om de smartphone-applicatie “Toeristenpolitie i lert u” te downloaden, zodat ze onmiddellijk hulp kunnen zoeken.

De campagne werd begin deze week gelanceerd tijdens een evenement dat werd voorgezeten door de minister van Toerisme en Sport, Phiphat Ratchakitprakarn, in het CentralWorld-winkelcentrum in Bangkok.

Ook aanwezig was Toeristenpolitiechef Pol luitenant-generaal Sukhun Prommayon.

“Deze campagne is gelanceerd als een publiciteitsmaatregel voor toeristen, zodat ze beseffen dat de Thaise politie, waaronder de Metropolitan Police Bureau, Central Investigation Police, Immigration Bureau, Tourist Police-vrijwilligers en de particuliere sector proactief zullen zorgen voor beveiliging tijdens de nieuwjaarsperiode,”  zo oreerde Sukhun.

Hij voegde eraan toe dat de applicatie “Toeristenpolitie i lert u”, die op 15 december werd gelanceerd, tot doel heeft misdaad te voorkomen, aangezien het toeristen in de gaten houdt terwijl ze in Thailand reizen, zodat de politie hen kan helpen wanneer dat nodig is.

De applicatie is gekoppeld aan de Alarmcentrale 1155, die direct politieagenten naar u stuurt om assistentie te verlenen. Het callcenter is beschikbaar in het Engels, Chinees, Russisch, Japans en Koreaans en zal volgend jaar Frans, Duits en Arabisch ondersteunen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!