De Nederlandse Berry H. rijdt in Pattaya tegen elektriciteitspaal en komt daarbij te overlijden

PATTAYA:- De Nederlandse Berry H. uit de provincie Noord-Brabant crashte met zijn motor tegen een elektriciteitspaal in Pattaya en is vanochtend overleden.De man liep daarbij liep ernstige hoofdwonden en bloedingen op. 

Reddingswerkers van Sawang Boriboon vonden de man vandaag, liggend tegen het trottoir op Soi Map Yai Lia 6 in Pattaya. Zijn witte Honda PCX-motor met een beschadigd front werd gevonden bij een elektriciteitspaal en het slachtoffer.

De reddingswerkers probeerden tevergeefs de man te reanimeren. Hij werd op de plaats van het ongeval dood verklaard vanwege zijn ernstige verwondingen. Zijn lichaam werd naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd voor een identificatieproces, aangezien er geen identiteitsdocumenten bij hem werden gevonden.

De politie van Pattaya, die later de plaats delict ging onderzoeken, vertelde “Snelle Jelle” onze razende reporter, dat de man mogelijk de controle over zijn motor verloor voordat hij dodelijk tegen een elektriciteitspaal botste.

De agenten zeiden echter dat ze de camerabeelden van het gebied nog steeds zouden bekijken om de exacte oorzaak van het ongeval te bepalen.

Moge hij ruste in vrede!

Olleke Bolleke in Pattaya

2 gedachten aan “De Nederlandse Berry H. rijdt in Pattaya tegen elektriciteitspaal en komt daarbij te overlijden”

  1. Vreselijk dat dit gebeurt maar vaak ook eigen schuld. Kom net terug uit Pattaya ( nog steeds mijn favoriete plaats ) en zie wat er gebeurt. Buitenlanders en Thai die scheuren als gekken. Alsof ze op n snelweg zitten. En dan vaak nog dronken ook. Bij verkeersdrempels rijdt men over het trottoir om vooral geen snelheid te moeten verminderen. Het wordt tijd dat de politie hier actie op onderneemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!