De mensen die volledig zijn ingeënt krijgen 20% korting op buskaartjes in Thailand

BANGKOK:- De mensen die kunnen aantonen dat ze volledig tegen Covid19 virus zijn ingeënt , komen in aanmerking voor 20 procent korting op buskaartjes, zo is vandaag bekend gemaakt.

Transport Company Limited (BMTA) zei dat het een speciale promotie zal aanbieden voor mensen die 2 vaccinatiedoses hebben gekregen.

Volgens Khun Sanlak Panwattana Likit, president van Transport Co., Ltd. (BMTA), dat onder het ministerie van Transport valt, wil het bedrijf De mensen aanmoedigen zich te laten vaccineren tegen Covid19 virus, om zo te helpen een zgn. groepsimmuniteit​​ op te bouwen en de verspreiding van het virus te stoppen.

Om dit te helpen bereiken, heeft de door de staat gerunde busmaatschappij van Thailand een nieuwe campagne gelanceerd “Nieuw Normaal ver weg van COVID-19”, die 20 procent korting biedt aan mensen die volledig zijn ingeënt tegen COVID-19.

De actie loopt tot 31 oktober, zo publiceerde het busbedrijf.

De algemene voorwaarden zijn als volgt:

  • In aanmerking komende gebruikers moeten een bewijs van vaccinatiecertificaat COVID-19 hebben dat ze 2 vaccinaties hebben voltooid van het ministerie van Volksgezondheid of van de Mor Prom-applicatie.
  • In staat om 1 ticket/stoel/1 reis te kopen (maar tijdens de promotie kan een onbeperkt aantal reizen worden gemaakt)
  • In aanmerking komende gebruikers moeten dezelfde persoon zijn als de reiziger die een bewijs van het COVID-19 digitale Smart Vaccine-certificaat heeft.
  • Je kunt alleen reizen binnen 31 oktober 2021 en de voorwaarden zijn zoals gespecificeerd door het busstation.
  • Deze korting kan niet worden ingewisseld voor contanten of wordt terugbetaald voor alle routes en kan niet worden gebruikt met andere promoties.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!