De marathon 2024 van Pattaya wordt volgende maand gehouden 

PATTAYA:- De  Pattaya Marathon 2024 vindt plaats van 20 tot 21 juli 2024 en biedt renners de kans om de opwinding van een marathon in de wereldberoemde kuststad Pattaya te ervaren.

De race begint zaterdagochtend vroeg om 05:45 uur (met mogelijke kleine aanpassingen op basis van de weersomstandigheden) en eindigt om 08:00 uur. De route biedt een mooie route met een cut-off tijd van ongeveer 2 uur.

Volgens de Officiële Facebook-pagina van de Pattaya MarathonVorig jaar namen meer dan 5,000 lopers deel aan de 10 km-categorie van de competitie, wat de populairste keuze was. Veel hardlopers gebruikten het als warming-up voor de afstanden van 21 en 42 km de volgende dag, of gewoon om te genieten van een kortere, beheersbare race.

Dit jaar verwachten de organisatoren een nog groter publiek omdat de marathon valt op de lange officiële feestdag van Thailand, de boeddhistische vastendag.

Inschrijving voor de Pattaya Marathon 2024 gaat landelijk open op 6 juni om 10 uur. Deelnemers kunnen zich online inschrijven en kans maken om deel uit te maken van dit spannende, grootschalige evenement, ongeacht geslacht, nationaliteit of atletische vaardigheden.

Klik HIER om u in te schrijven.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!