De kustplaats Pattaya verwelkomt nieuwe hoofdcommissaris van politie

PATTAYA:- Afgelopen zaterdag heeft de stadspolitie van Pattaya officieel hun nieuwe politiechef kolonel Kunlachart Kunlachai verwelkomd.

Kolonel Kunlachart is zaterdagofficieel begonnen met zijn werk als hoofdcommissaris der politie Pattaya, hoewel hij eerder deze week een bezoek had gebracht aan enkele lokale leiders.  Hij betuigde zijn respect aan de beeld voor het stadhuis en het politiebureau van Pattaya voordat hij officieel met zijn werk begon.

Natuurlijk heet Olleke Bolleke in Thailand de nieuwe politiecommissaris van harte welkom en wenst hem veel succes in zijn nieuwe loopbaan.

Pattaya had in de afgelopen maanden een waarnemend hoofd in de rol van hoofdcommissaris der politie van Pattaya en heeft de afgelopen jaren een aantal politiechefs gehad.  De rol is traditioneel één van de belangrijkste functies van hoofdcommissarissen in het land vanwege het belang van de steden voor het toerisme en de op twee na meest bezochte plaats in Thailand.

De nieuwe politiechef treedt in zijn nieuwe loopbaan terwijl Pattaya nog steeds te maken heeft met de economische, gezondheids- en sociale gevolgen van de Covid-19-pandemie, die een grote uitdaging vormt, samen met de recente opheffing van een alcoholverbod van acht maanden bij gekwalificeerde  restaurants.  Het leeuwendeel van het uitgaans- en nachtleven in de stad is echter nog steeds gesloten op last van de overheid.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya City Police 
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!