De kustplaats Pattaya heeft nu zijn eerste legale cannabis café binnen de stadsgrenzen

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een in Pattaya wonende Thaise man is in het gat van het legale cannabisproducten gesprongen, de man vertelde dat zijn kleine toko,een tal van Thaise en buitenlandse klanten aantrekt.

Het winkeltje ‘Ruen Rueng Kan’ werd vorige week officieel op Sea Space Market in Soi Chaiyapruek 2 geopend en is eigendom van Khun Rangsri Jangtanasombat, de directeur van Pattaya Thai Traditional Medical.  

Khun Rangsri verklaarde dat veel mensen er “lucht” van hadden gekregen, dat hij de deuren van ‘Ruen Rueng Kan’ geopend had, hetgeen resulteerde in het feit dat er veel nieuwsgierige klanten op afkwamen, zowel buitenlandse als Thaise klanten, die de verschillende producten probeerden.

Khun Rangsri vertelde aan ‘Snelle Jelle, onze plaatselijke reporter, die natuurlijk ook van de partij was, dat “ Sommige delen van marihuana zijn voor medische doeleinden uit de Thaise lijsten van verdovende middelen geschrapt.”

 “Mijn winkel verkoopt uitsluitend legale producten, eten en drinken met cannabisingrediënten.  We eerst begonnen met het verkopen van alleen kruidendrankjes, maar nu blijkt er zoveel interesse bestaat, ga ik mijn assortment ook uitbreiden.

 “De Thaise en buitenlandse klanten in Pattaya hebben tot dusver uitstekende feedback gegeven op de kruidendranken.  De kruidendranken zijn slechts vijftig baht per glas” zo vertelde khun Rangsri tegen Snelle Jelle.

 “We volgen alle wetten en beperkingen, inclusief dagelijkse limieten voor het aantal cannabisbladeren dat we kunnen gebruiken, zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat ze geen wet overtreden en geen gevaar lopen voor enige vorm van juridische actie.  Onze producten zijn legaal voor zowel Thaise staatsburgers als buitenlanders” aldus Khun Rangsri.

 “Wij zijn het eerste legale café in Pattaya voor cannabisgebruikers.  We zullen ook binnenkort een nieuwe Thai Herbal Plus-kliniek in Zuid-Pattaya openen.

 “Ten slotte houden we negen dagen lang een speciaal evenement en tentoonstelling in Terminal 21 Pattaya van 16 maart tot 24 maart.  

Tijdens dit evenement zullen we onze producten aan het publiek uit te leggen en ook monsters te hebben, en proberen mythes en geruchten te overwinnen die onjuist zijn over medicinale marihuanaproducten.  We zullen ook de gezondheidsvoordelen van onze producten aan de consument uitleggen, zo vertelde de trotse Khun Rangsri tegen Jelle.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The PattayaNews 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The PattayaNews 

Eén gedachte over “De kustplaats Pattaya heeft nu zijn eerste legale cannabis café binnen de stadsgrenzen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!