De kleur donkerrood treft de toeristenindustrie van Chonburi als een mokerslag

~REGIONIEUWS~

PATTAYA:- Khun Boonanan Phattanasin, de voorzitter van de Pattaya Business and Tourism Association, voorziet dat de aanwijzing van de provincie Chonburi met de stad Pattaya als een donkerrode controlezone allerlei soorten bedrijven massaal zal treffen.

Ongeveer 90 procent van de 1.000 hotels in Pattaya heeft enkele tot géén boekingen. De overheid moet actie ondernemen en zakenmensen financieel ondersteunen.

Hulp is vooral nodig voor de werknemers, want met de strikte beperkingen om Covid-19 in te dammen, verliezen veel werknemers in de dienstensector hun baan. De toegang tot de hotels is beperkt, restaurants mogen alleen opengaan voor afhaalrestaurants en bezorgdiensten.

Khun Boonanan voegt eraan toe dat infecties niet zijn terug te voeren op werknemers in de lokale toeristenindustrie sinds de derde golf van het virus begin april begon.

Gistermorgen meldde de provinciale gezondheidsafdeling van Chonburi 89 nieuwe Covid19 infecties.

Hiervan waren 53 besmettingen het district Banglamung met de stad Pattaya. In totaal hebben de gezondheidsautoriteiten sinds begin april 2.611 gevallen bevestigd.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!