De kinderspeeltuin in Jomtien uit noodzaak gesloten en wachtend op de nodige reparaties 

JOMTIEN:- De kinderspeeltuin tegenover de Jomtien Night Market is gesloten met een groot bericht van wetshandhavers in het Thais waarin staat dat het park wacht op toekomstige reparaties.

Regelmatige klachten over de toestand van de speeltuin, dat een Angry Birds-thema heeft, zijn binnengekomen tijdens de Covid-pandemie-sluitingen, maar het park lijkt slechter te worden dan te verbeteren, vooral de toestand van de grond.

Ondanks dat de poort gesloten was, weerhield het sommige kinderen er niet van om over de hekken te klimmen om toch op de apparatuur te spelen, zoals in het afgelopen weekend opgemerkt door “Snelle Jelle” onze razende reporter.

Het is onduidelijk wanneer de reparatie zal plaatsvinden en hoe lang het park officieel gesloten zal zijn. Het is ook onduidelijk hoeveel de reparaties gaan kosten en wie precies verantwoordelijk is voor het onderhoud van de speeltuin.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News  
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!