De houders van Thailand Pass kunnen nog steeds Thailand binnenkomen, aldus de minister van volksgezondheid

BANGKOK:- Nadat gistermiddag de Test & Go-regeling werd  geannuleerd, zei minister van Volksgezondheid Anutin Charnvirakul dat de 200.000 houders van de Thailand Pass nog steeds onder de oude regeling Thailand binnen mogen komen.

Onder nieuwe maatregelen zullen mensen die aankomen onder de Test & Go- en Sandbox-schema’s echter twee RT-PCR-tests ondergaan – de eerste bij aankomst en de tweede op de 7e dag.

Verder vertelde de minister dat de opschorting op 4 januari opnieuw zal worden beoordeeld, eraan toevoegend dat de regering snel moet reageren nu Thailand het hoge toeristenseizoen is ingegaan.  Hij voegde eraan toe dat lockdown het laatste redmiddel zou zijn.

Onderwijl dringt Khun Anutin er ook op aan dat méér mensen zo snel mogelijk hun boostershot moeten krijgen en dat de provinciale gouverneurs dienovereenkomstig zijn geadviseerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!