De gemeentewerken van Bangkok is de hele nacht in de weer geweest om tonnen krathongs op te ruimen

BANGKOK:- De afdeling gemeentewerken heeft in de afgelopen nacht duizenden en duizenden afgedankte krathongs uit de hele stad verzameld om deze na het Loy Krathong-festival op de juiste manier af te voeren.

Nadat het Krathong Festival is afgelopen, is het de taak van de BMA om de decoratieve krathongs op te halen. De campagne is per gebied onderverdeeld, waarbij districtskantoren verantwoordelijk zijn voor het verzamelen van krathongs uit openbare parken en evenemententerreinen in hun districten.

De afdeling Drainage en Riolering is verantwoordelijk voor het verzamelen van krathongs in kanalen en waterretentiegebieden, terwijl de afdeling Milieu verantwoordelijk is voor het verzamelen van krathongs in de Chao Phraya-rivier van de Rama VIII-brug tot de Rama IX-brug, een afstand van ongeveer 15 kilometer. De werkzaamheden begonnen op 27 november om 20.00 uur en duurden tot vanmorgen 05.00 uur.

Er werden in totaal 639.828 Krathongs verzameld, een stijging ten opzichte van 2022, toen 572.602 Krathongs werden verzameld, een stijging van 67.226 Krathongs, een stijging van 11,74 procent.

De ingezamelde krathongs worden gesorteerd en doorgestuurd naar de drie afvalverwerkingscentra voor een correcte verwijdering. Krathongs gemaakt van natuurlijke materialen en biologisch afbreekbare materialen worden naar de productiefaciliteit voor organische meststoffen in Nong Khaem gevoerd.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!