De door een uitsmijter in Bangkok geslagen Amerikaan schikt de rechtszaak en gaat naar huis met 50.000 baht

BANGKOK:- De zaak van een Amerikaanse toerist die door een uitsmijter en geslagen in een straatcafé in Khao San geboeid en geslagen werd is afgehandeld met een mand met lekkers en 50.000 baht in het handje.

Toen hij hoorde dat de 34-jarige Amerikaansectoerist, Mr.mRodric W. Carkhuff, naar de centrale onderzoeksafdeling van de RTP was gegaan om een ​​klacht in te dienen, droeg de eigenaar van “The Club Khaosan” zijn lokale bedrijfsleiders onmiddellijk op om de zaak te regelen.

Hoewel de bewaker toegaf handboeien gebruikt had, verklaarde hij dat hij geen mes had gebruikt.  Het was allemaal een misverstand over een flesje water.

Mr. Carkhuff zei dat hij als leraar Engels in Thailand had gewerkt en weer Thailand was om vakantie te vieren en met een paar vrienden de kroeg ingegaan.

Het incident heeft zijn positieve gevoelens voor Thailand niet aangetast, zo beweerde mr. Carkhuff. Zijn advocaat Kriangsak zei dat de zaak niet op het plaatselijke politiebureau – Chana Songkhram – werd ingediend vanwege veiligheidsoverwegingen voor zijn cliënt.

Khao San Road-bedrijfsleiders Prasit Singdamrong en Sanga Reuangwattanakul kwamen opdagen met de eigenaar of vertegenwoordiger die niet wilde dat zijn werd genoemd.

 Ze verklaarden dat zes leden van het beveiligingsteam die op de bewuste avond in de kroeg waren, samen met de manager op staande voet zijn ontslagen.

Mr. Carkhuff eiste een schadeloosstelling van 50.000 baht, die zonder blikken of verblozen werd gehonoreerd en daarmee was de zaak afgedaan.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!