De bouw van de nieuwe terminal op U-Tapao Airport staat gepland voor begin 2022

~REGIO NIEUWS~

RAYONG:- Het bouwbedrijf Sino-Thai Engineering and Construction (Stecon) begint met de planning van het nieuwe terminalgebouw op U-Tapao Airport nadat U-Tapao International Aviation (UTA) het 1,8 miljard baht kostende project aan hen had toegewezen.  

UTA is opgericht door de BBS Joint Venture Group als centraal bureau en is verantwoordelijk voor de projecten U-Tapao International Airport en Eastern Airport City.  

De groep kreeg vorig jaar het contract gegund en bestaat uit Bangkok Airways met een belang van 45 procent, BTS Group Holdings (35 procent) en Sino-Thai Engineering and Construction (20 procent).  “We zijn klaar om met de bouw te beginnen zodra we goedkeuring hebben van UTA, wat naar verwachting begin 2022 zal zijn”, zo vertelde de voorzitter en CEO van de Stecon, Khun Pakpoom Srichamni, 

“De terminal zou over drie jaar klaar moeten zijn.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!