Cobra sluipt in Rayong de boxershort van een Thaise man binnen

RAYONG:- Ambtenaren van de slangen-vangdienst Rayong hebben veilig een cobra die in de boxershort van een slapende Thaise man weten te verwijderen.

Op de foto is te zien hoe twee reddingswerkers het huis van het slachtoffer in de oostelijke provincie Rayong bezochten. Bij aankomst verzamelde zich een menigte buiten het huis. Sommigen keken uit naar de spannende reddingsoperatie, terwijl anderen zich zorgen maakten over de veiligheid van het slachtoffer.

De reddingswerkers gingen de slaapkamer binnen waar het slachtoffer stil lag, alsof hij niet durfde ademen. Zijn vriend vertelde de reddingswerkers dat de slang in de korte broek bij zijn linkerbeen zat.

Een van de reddingswerkers gebruikte eenvoudigweg een haak om de staart van de cobra uit de broek te slepen, terwijl een andere reddingswerker de vangactie met zijn telefoon opnam en het slachtoffer aanspoorde stil en kalm te blijven.

Nadat de redder erin slaagde het hele lichaam van de slang uit de boxershort van de man te slepen, vroeg hij hem langzaam op te staan ​​en weg te lopen van de slang, terwijl hij het dier in een zwarte zak stopte.

Een soortgelijk verhaal werd vorige week gemeld in de noordelijke provincie Phetchabun. In dit geval was een motorrijder geschokt nadat hij bij een benzinestation stopte om te tanken en een kleine slang aantrof, opgerold bij de tankdop.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

3 gedachten aan “Cobra sluipt in Rayong de boxershort van een Thaise man binnen”

  1. Leuk Dirk en De denker maar ik zou toch in mijn broek schijten als als zo’n slang in kroop
    En jullie waarschijnlijk ook….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!