Cambodjaanse en Thaise gangs komen elkaar in Pattaya tegen waarbij één persoon wordt neergeschoten

PATTAYA:- Twee rivaliserende bendes bestaande uit Cambodjaanse en Thaise mannen raakten gisternacht met elkaar in gevecht waarbij een jonge Cambodjaanse staatsburger in zijn been werd geschoten.

De politie van Nongprue werd door het personeel van het Banglamung-ziekenhuis op de hoogte gebracht dat een persoon was neergeschoten en gewond. De politie stelde direct onderzoek in.

Bij aankomst op de eerstehulpafdeling van het ziekenhuis troffen de autoriteiten de gewonde man aan, geïdentificeerd als Khun Rawut Veng, 20 jaar oud, met de Cambodjaanse nationaliteit. Hij was met een onbekend vuurwapen in zijn rechterbeen geschoten. De kogel was door zijn been gegaan.

Zijn 22-jarige Cambodjaanse vriend, Khun Sid, wachtte op het afleggen van een verklaring bij de politie. Hij leidde de agenten naar de plaats delict, die zich bevond bij een viaduct in het tambon Nongprue.

Sid legde aan de politie uit dat hij zijn gewonde vriend op de motorfiets naar het ziekenhuis had gebracht. Daaraan voorafgaand zouden ze ruzie hebben gehad met een groep Thaise tieners die hen hadden aangestaard en uitgedaagd. Daar waren ze niet van gediend en hadden een groep van vier tot vijf Cambodjaanse vrienden verzameld om de Thaise tieners te ontmoeten in de buurt van Wat Nongprue te ontmoeten.

Toen ze aankwamen, achtervolgden de Thaise tieners hen met messen, waardoor ze zich verspreidden en in verschillende richtingen vluchtten. Sid en de gewonde man werden echter achtervolgd door de Thaise tieners op een witte Honda PCX-motorfiets. De aanvallers dreven hen in het nauw en schoten Veng in zijn been voordat ze het toneel ontvluchtten. Sid bracht vervolgens zijn gewonde vriend met spoed naar het ziekenhuis.

De politie van Nongprue interviewde de gewonde man en al zijn vrienden. Ze bekijken camerabeelden in de omgeving om de verdachten te identificeren en aan te houden.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: เคเบิลทีวี ทีเอ็มเอ็น

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!