Burgemeester van Pattaya doet “Rek en Strek” oefeningen voor om de volksgezondheid te bevorderen

PATTAYA:- Onder leiding van burgemeester Poramet Ngampichet van Pattaya vond gisteren de tweede ‘Community Health Network Expo’ voor het begrotingsjaar 2567 (2024) plaats op het voorplein van het winkelcentrum Terminal 21 Pattaya.

Het evenement werd bijgewoond door onder meer vice-burgemeester Wutthisak Ruemkitjakarn, de secretaris van de burgemeester en leden van de gemeenteraad van Pattaya.

De directeur van het bureau voor volksgezondheid en milieu legde in haar rapport de doelstellingen van het evenement uit. Het belangrijkste doel is het opbouwen en ontwikkelen van een netwerk voor een gezonde gemeenschap. Dit vereist actieve betrokkenheid van alle belanghebbenden, waaronder overheidsinstanties, organisaties, gemeenschapsleiders en de algemene bevolking.

Het Gezondheidsveiligheidsfonds van de stad Pattaya vormt de basis voor de gezondheidsbevordering van de bevolking. Met steun van het fonds zijn er tot nu toe 47 gezondheidsbevorderings- en ziektepreventieprojecten in de regio uitgevoerd, waarbij in totaal 1.250 leden uit 42 gemeenten betrokken zijn.

De Expo van dit jaar is bedoeld om het gezondheidsbewustzijn te vergroten en de samenwerking binnen het gezondheidszorgsysteem te bevorderen. In totaal namen 400 mensen deel aan het evenement.

De Expo bood een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder een miniconcert van de jeugdband van Pattaya School 11, optredens van fitnessgroepen van het Health Security Fund en verschillende informatiestands. Bezoekers konden meer te weten komen over spoedeisende hulp, gezonde voeding en fitness en verschillende gezondheidscontroles bijwonen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: PR Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!