Buitenlandse toerist zonder ID zakt in de Walking Street van Pattaya plotseling in elkaar en sterft temidden van het uitgaanspubliek 

PATTAYA:- Een (nog)onbekende buitenlandse toerist stortte deze vroege zondagmorgen, rond 01.30 uur ter aarde en stierf voor een rij biercafés in Walking Street. Het schokkende incident gebeurde in het bijzijn van tientallen getuigen die in nabijgelegen bars aan het drinken waren.

De man zakte plotseling zonder gezondsheidsproblemen plots in elkaar en kwam hard met zijn hoofd op de stoep terecht. Hij was alleen en had geen identiteitspapieren bij zich.

De opgeroepen reddingsmedewerkers waren als eerste ter plaatse om de toerist te helpen, iets later probeerde medisch personeel e hem te reanimeren, maar de man blies op tragische wijze zijn laatste adem uit.

Zijn lichaam is naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht waar geprobeerd wordt zijn identiteit vast te stellen.

Ondertussen was de politie van Pattaya van plan om videobeelden van bars in de buurt te bekijken en de exacte doodsoorzaak en identiteit vast te stellen.

Er wareb geen teken van geweld jegens hem geconstateerd.

Olleke Bolleke in Pattaya

2 gedachten aan “Buitenlandse toerist zonder ID zakt in de Walking Street van Pattaya plotseling in elkaar en sterft temidden van het uitgaanspubliek ”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!