Buitenlandse arbeider op de 21e verdieping van een gebouw in Bangkok dodelijk getroffen door bliksem

BANGKOK:- Een 22-jarige buitenlander die zich op de 21e verdieping van een gebouw in het Chom Phon-gebied van Chatuchak, ten noorden van Bangkok bevond, werd tragisch getroffen door de bliksem en verloor op slag zijn leven.

De politie van Bang Sue en de Ruam Katanyu Ambulance Service reageerde gisteren op een noodoproep vanaf de bouwplaats aan de Pahonyothin Road.

De oudere zus van het slachtoffer, de 37-jarige Nianji uit Myanmar, een arbeider op de bouwplaats – zei dat het een ongeluk was.

Op moment dat het ongeval zich voltrok, liet zware regenbui zich over het gebouw gelden.

Het ongeluk gebeurde in het bijzijn van vrienden en collega’s van haar broer, aldus de zus, zij vroeg om het lichaam van haar broer vrij te geven voor religieuze ceremonies.

Het lichaam is naar het politieziekenhuis gebracht voor autopsie, zoals gebruikelijk in dergelijke gevallen, zei luitenant-kolonel Amnat Nakwijit van de politie ter plaatse.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Thairath.co.th

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!