Buitenlander rijdt op Phuket zonder mondkapje op en toont zijn middelvinger

~DAT MAAKT VAN JEZUS NOG EEN KETTER~
(Dat is zelfs bij de meest integer mens een schanddaad)

PHUKET:- Als er iets is, wat u als buitenlander in Thailand beter niet in uw hoofd kan halen, dan is het uw middelvinger in het verkeer tonen. De Thaise bevolking ervaart dit als zeer grievend.

Een buitenlander op Phuket die dat waarschijnlijk niet wist, reed op een motorfiets in het subdistrict van Wichit zonder gezichtsmasker en toonde de middelvinger aan een Thai die toeterde.  

De Thaise chauffeur was daar niet van gediend en nagelde de buitenlander aan de schandpaal en schreef: “Onwetende buitenlanders dragen geen helm of masker.  Hij passeerde ook een rood licht.  Bovendien stak hij zijn middelvinger tegen me op en maakte mij voor alles en nog wat uit in zijn eigen taal nadat ik naar hem toeterde omdat hij 40 km / u op de middelste rijstrook reed. 

Volgens de redactie van dagblad “The Nation” onderzocht immigratiedienst van  Phuket dit voorval en lokaliseerde de man en waarschuwde hem dat als hij geen masker zou dragen, hij een boete zou krijgen van 20.000 baht.???

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!