BREAKING | Twee Nederlanders met hun pick-up truck in Noordoost-Thailand om het leven gekomen 

NAKHON RATCHASIMA:- Een Nederlander  en zoon zijn vanmorgen op tragische wijze om het leven gekomen nadat hun pick-up tegen een betonnen wegafzetting botste, dit leidde tot een luide explosie waarbij het voorwiel door de lucht vloog. Dit incident gebeurde vanmorgen rond 10.30 uur op de Friendship snelweg. 

Kolonel Auychai Phromwong, van het Central Forest Politiebureau in het district Pak Chong, reageerde snel op het incident. Bij aankomst ter plaatse trof de politie een witte MG Extender pick-uptruck, met het kenteken ขจ967 uit Udon Thani aan

De rechtervoorzijde van het voertuig was zwaar beschadigd en het rechter voorwiel was losgeraakt. Uit eerste onderzoek bleek dat de bestuurder en de voorpassagier, beiden van Nederlandse afkomst, ter plekke dood waren verklaard, zo meldde de Thaise krant KhaoSod.

De overleden bestuurder werd geïdentificeerd als de 79-jarige Frederik Jensen Sr. en zijn zoon, de 49-jarige Frederik Diederik Jensen jr. was de overleden passagier.

Een derde passagier, de 70-jarige Gerrit Jan Becker liep lichte verwondingen op, maar weigerde naar het ziekenhuis te worden gebracht. Alle drie de mannen kwamen uit Nederland en woonden al ruim twintig jaar in de provincie Udon Thani. Ze kwamen op het moment van het ongeval terug van een zakenreis in Bangkok.

Volgens kolonel  Auychai speculeerden ooggetuigen dat de bestuurder achter het stuur in slaap was gevallen, waardoor het voertuig uit koers raakte en tegen de betonnen barrière langs de weg botste.

De impact was zo hevig dat er een luide explosie ontstond, waarbij slachtoffers vielen. Het onderzoek naar dit tragische ongeval is nog gaande.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!