BREAKING | Pattaya opgeschrikt door een gruwelijk moord, Zuid-Koreaanse jongeman door twee landgenoten vermoord, in een vat gestopt en gedumpt.

PATTAYA:- De nationale politie van Thailand is op jacht naar twee zuid-Koreanen die een landgenoot op gruwelijke wijze hebben vermoord, in een vat met cement gestort en vervolgens in het  Mab Prachan-reservoir gedumpt hadden.  Een persoon zou Thailand al ontvlucht en van de andere persoon was nog geen reisinformatie gevonden. Ze hadden getracht zijn moeder voor een bedrag ter hoogte van 3 miljoen baht af te persen.

De politie van het bureau Khlong Tan in Bangkok was afgelopen dinsdag 7 mei al op de hoogte van het feit dat de Koreaanse toerist vermist werd. Uit verder onderzoek zou gebleken zijn dat de 30-jarige Koreaan, genaamd mister Roh Eun Jong, op 30 april Thailand was binnengekomen. Zijn moeder had contact op genomen met de Koreaanse ambassade nadat zij een mysterieus telefoontje ontvangen had, waarbij verteld werd dat haar zoon drugs in het water gegooid en dat de schade vereffend moest worden. De moeder moest 3 miljoen baht overmaken,, anders zou de mister Roh worden vermoord.

Bij controle  van de camerabeelden bleek dwt twee Koreaanse mannen mister Roh met een gehuurde auto ontvoerd werd. Uit tracking gegevens kon de politie opmaken dat de auto naar de Map Prachan Reservoir was gereden.

Vanavond had de politie een team duikers het reservoir ingestuurd om de omgeving te controleren, totdat ze een plastic watervat met het lijk van mister Roh. Het vat was afgedicht met snelcement.

Deze moordzaak heeft de volle aandacht van premier Srettha Thavisin en heeft de gehele politiemacht van Thailand de opdracht gegeven de onderste steen boven te halen.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Lokale media 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!