Brand in een luxe clubhuis in Na-Jomtien maakt het gebouw onbruikbaar

PATTAYA:- Een luxe clubhuis in het prestigieuze Nusa Chivani in Na Jomtien werd gisteren door een hevige brand verwoest. De brand, die op de tweede verdieping uitbrak, verwoestte snel het hele gebouw van twee verdiepingen, aangewakkerd door een voorraad documenten en beddengoed. Dikke rookpluimen vulden de lucht, welke kilometers in de omtrek zichtbaar waren terwijl het vuur voortwoedde.

Brandweerkorpsen uit omliggende gemeenten kwamen in actie en kwamen ter plaatse in een wanhopige poging de brand onder controle te krijgen en verdere catastrofes te voorkomen. De intensiteit van de brand was onthutsend, maar de heldhaftige inspanningen van de brandweer hielpen de verwoesting binnen de perken te houden en te voorkomen dat deze zich naar nabijgelegen gebouwen verspreidde.

Uit eerste onderzoek blijkt dat een kortsluiting de brand heeft veroorzaakt. Het eerste teken van problemen was het ontstaan ​​van rook, waardoor de arbeiders ter plaatse werden gewaarschuwd, maar de vlammen escaleerden al snel oncontroleerbaar.

De financiële tol van de brand zal naar verwachting oplopen tot miljoenen baht, hoewel de exacte kosten nog moeten worden vastgesteld, zo meldde de lokale media.

Er wordt momenteel een gedetailleerd onderzoek gedaan om de precieze opeenvolging van gebeurtenissen te achterhalen die tot deze felle brand hebben geleid.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!