Brand in appartementencomplex Pattaya dwingt bewoners te vluchten, géén gewonden 

PATTAYA:- Meerdere bewoners van een appartementencomplex in Pattaya moesten in de nacht van afgelopen zondag op maandag hun appartement verlaten toen er plotseling brand uitbrak.

De brand vond rond 23:00 uur plaats in een appartementencomplex dat door de autoriteiten Sunee Apartments werd genoemd. Een brandweerwagen en een team van brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse in Soi Sunee Plaza.

Verschillende bewoners van appartementen, waaronder enkele buitenlanders, werden veilig uit hun eenheden geëvacueerd. Er kwam rook uit een kamer op de tweede verdieping van het vier verdiepingen tellende gebouw.

De brandweer gebruikten ladders om de tweede verdieping te bereiken en braken door de ramen van de brandende kamer om water naar binnen te spuiten. Na ongeveer 30 minuten hebben ze het vuur met succes geblust.

Na onderzoek werd vastgesteld dat het vuur afkomstig was van een elektrisch fornuis voordat het zich verspreidde en schade veroorzaakte door de hele kamer.

Tijdens de inspectie van de autoriteiten kregen ze een melding van een huurder dat er nog een persoon vastzat in één van de kamers van het appartement.

Ze ontdekten dat de deur van buitenaf was afgesloten, waardoor de persoon niet naar buiten kon. De ambtenaren braken vervolgens het slot open en hielpen de persoon veilig naar buiten te komen. Deze persoon was een onbekende toerist uit Koeweit en bleef ongedeerd.

Hij legde uit dat zijn echtgenote naar zijn werk was gegaan en de deur van buitenaf op slot had gedaan terwijl hij sliep.

De autoriteiten inventariseren de schade aan het gebouw.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN Cable TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!