“BORN TO BE WILD”,  de Burapa Bike Week zorgt voor het ware “Easy Rider” gevoel in Oost-Thailand 

PATTAYA:- Eindelijk over een paar dagen is het weer zover! Na een Corona- pauze van drie jaar viert de Burapa Bike Week zijn comeback van donderdag 9 februari tot zaterdag 11 februari 2023 op het uitgestrekte terrein van het Eastern National Sports Center Park aan Soi Chaiyaphruek 2 in het oosten van de stad . Een evenement dat voor het uitbreken van de pandemie altijd zo’n 50.000 motorrijders en motorfans naar de stad trok.

De Burapa Bike Week is een meerdaagse motorrally die jaarlijks wordt gehouden in Pattaya aan de oostkust van Thailand. Onder het motto “Back to the Culture” vindt voor de 26e editie van ’s lands grootste motorbijeenkomst plaats. Met talloze zware motoren, indianendorpen, oldtimers, concerten op meerdere podia en door de vele aanwezige freaks wordt het populaire grote evenement weer voor drie dagen voor “Love & Peace” in deze kustplaats.

De nacht doorhalen met rock en reggae
Meer dan 28 bekende bands uit binnen- en buitenland op de twee hoofdpodia geprogrammeerd en meer dan 100 andere artiesten op minstens vier andere podia de bezoekers goed opwarmen. Het muzikale repertoire komt traditioneel overeen met een uitgebalanceerde mix van rock, rock’n’roll en reggae.

Tijdens Burapa Bike Week staat er één enorme markt met heerlijk streetfood, kleding, vintage accessoires en natuurlijk allerlei motorgerelateerde artikelen.

Een treffen voor vrede en vrijheid 
Veel motorclubs uit Thailand en de hele wereld zullen ook aanwezig zijn, waaronder zowel aanhangers van de rocker- subcultuur als de outlaw motorbendes, die een festival van vrede en vrijheid vieren ver weg van rivaliteit en geweld. 

Voor meer informatie, bezoek even burapabikeweek op Facebook!

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!