Bong Bong de kat in Thailand verkoopt haar straatvoedsel in aandoenlijke pakjes, en weet binnen 3 dagen 30.000 volgers aan haar te binden

~POESIE MAUW, POESIE MAUW, POESIE MAUW, POESIE MAUW~
(Bekend tv fragment uit het programma “bij Dorus op schoot” van Tom Manders)

BANGKOK:- Katten zijn een geliefd topic op het Thaise internet, denk maar eens aan Grumpy The Cat en Doug the Pug, vanwege het simpele feit dat ze snoezig zijn.  Het is daarom voor ons gemakkelijk om “Poesie Mauw” te zeggen wanneer wij deze huisdieren zien.

Nu heeft een straatverkoopster in Bangkok een leuke verkooptruc bedacht, door haar poes in een kostuumpje te hijsen waardoor deze binnen drie dagen in het land van de Glimlach een internet beroemdheid werd.

De kat genaamd “Bong Bong” kreeg onlangs bekendheid door het verkopen van voedsel op straat terwijl ze schattige kostuums droeg – een prestatie die bijna onmogelijk te negeren is.

Bong Bong the Cat verscheen voor het eerst op de Facebook-pagina หนูชื่อบ่งบ้งแมวแม่ค้า.  Ze is ook meer dan zomaar een kat in een schattig pakje.  Ze is de salesmanager van een mini-supermarkt “Truck” en straatvoedselverkoper met een paar trucjes op zak.

Bong Bong the Cat heeft in een tijdsbestek van 3 dagen meer dan 30.000 Facebook volgers aan zich weten te binden, en geloof u nieuwsbeer nu maar…..dat is een hele prestatie.

Om de klanten geïnteresseerd te houden, brengt ze elke dag een nieuwe look uit.

Met NU meer dan 47.000 volgers is Bong Bong the Cat op weg om een ​​echte internetster te worden.

Ik kan u daarom met de hand op mijn hart vertellen dat het geen verrassing is om te zien waarom Bong Bong the Cat in slechts een paar dagen zo populair werd, met haar schattige outfits en talent voor het verkopen van straatvoedsel.

Als je Bong Bong dagelijks in schattige kostuums wilt blijven zien, klik dan even op deze knop

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!