Bloedmooie woordvoerster van de Koninklijke Thaise politie roert haar mondje na kritiek op fotoshoot van haar sexy badpak(je)

BANGKOK:- In Thailand moet iedereen in de maat lopen, dat is algemeen bekend, maar de luitenant Patarasaya Rerkrut – beter bekend als luitenant Viking, verstapte zich even, nadat ze verscheen in een sexy fotoshoot bij een zwembad. Wat natuurlijk koren op de molen was van de critici in het land.

De critici van luitenant Viking, ook vertegenwoordigd door de  conservatieven in het korps en de oude fuddy-duddies in de samenleving zijn er door haar aan herinnerd dat dit 2022 is.

Daags na de fotoshoot prijkte haar verschijning achter de microfoon, waar zij verslag deed over de misdaad van vermeende geweldsmoordenaar “Ferrari Joe”.

Nu in week 7 van dit jaar zijn er meer smakelijke zaken van Luitenant Viking in het koninkrijk te melden in plaats van activa en luxe limousines van Joe Ferrari, althans dat denkt uw nieuwsbeer.

Haar gevulde badpakfoto’s kregen een goede recensies van Thaise burgers die dachten dat het misschien ongepast was voor een lid van de politie. Maar binnen het politie korps werden ook van menigeen de wenkbrauwen opgetrokken, misschien uit bewondering voor haar (wie zal het zeggen?)

Luitenant Viking onthulde dat de foto’s bedoeld waren voor een wedstrijd die om één en ander reden niet zijn eindcompetitie kreeg.

Maar hoe wij het ook wenden of keren, deze kiekjes maakten deel uit van het verlaten van haar comfortzone, het vormen van haar persoonlijkheid en het uitdagen van stereotypen.

Viking weet dat ze deel uitmaakt van een conservatieve samenleving, maar stelde voorop dat er niets mis was met de foto’s bij het zwembad. Tegenwoordig, in 2022 is je uiterlijk en het vermogen om je werk te doen aparte entiteiten, zei meent zij.

 “Hallo… dit is 2022”, herinnerde ze haar tegenstanders.

Ze voegde eraan toe dat zelfs haar pappie en mammie de foto’s goedkeurt hadden, en laten wij eerlijk zijn, dat is in Thailand héél wat, of heeft u daar een andere mening over. Vertel het uw nieuwsbeer, hij wilt graag bij de tijd zijn en niet neergesabeld worden als een nitwit (het is maar dat u het weet)

Ik wil nog wel even vermelden dat luitenant Viking drie talen vloeiend spreekt, waaronder Engels en Chinees, ooit een beurs gekregen had in Taiwan om te studeren en haar eigen YouTube-kanaal onder de naam VikkiPatara, waar ze een van haar andere talenten laat zien: …..namelijk zingen.

Olleke Bolleke in Thailand
Fotocredits: Sanook News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!