Bij de anti-regering demonstratie van afgelopen zaterdagavond in Bangkok 32 mensen gewond geraakt

~DE VLAM SLOEG IN DE PAN~
(Het kwam tot een uitbarsting)

BANGKOK:- De politie van Bangkok heeft dit weekend geprobeerd een demonstratie met de inzet van waterkanonnen, traangas en rubber kogels te onderbreken nadat de demonstranten door een barricade van vrachtcontainers en prikkeldraad bij Sanam Luang in Bangkok waren gebroken .

Doordat de situatie volledig uit de hand dreigde te lopen begon een vertegenwoordiger van de demonstranten met de autoriteiten te onderhandelen om een ​​pad te openen zodat de demonstranten konden vertrekken.

Bij de pro-democratische demonstratie kwam de politie in Sanam Luang in confrontatie met de betogers, waarbij 32 mensen gewond raakten.

Het Erawan Emergency Medical Service Center van de Bangkok Metropolitan Administration maakte gisteren bekend dat er 12 politieagenten en 20 mensen gewond zijn geraakt.  Elf werden naar het Centraal Ziekenhuis gestuurd, zeven mensen – 2 agenten en 5 mensen – naar het Vajira Ziekenhuis, het Siriraj Ziekenhuis (2), het Politieziekenhuis (11 – 10 politieagenten en één persoon) en het Lerdsin Ziekenhuis (1).

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!